Juridic - JuristAsist

ASIST CONSULTING TEAM SRL

servicii juridice

Oferta servicii juridice

PROFESIONALISM SI EFICIENTA

Ne propunem să fim cei mai buni. Specialistii JuristAsist stiu ca timpul este pretios pentru clientii nostri. Serviciile juridicesunt realizate in cel mai scurt timp si indrumarile noastre urmaresc eficentizarea raportului cost-timp. Fiecare client este o prioritate pentru noi.

Dumneavoastra sunteti prioritatea noastra, iar colaborarea cu noi va duce la dezvoltarea unui parteneriat durabil si avantajos. Beneficiati de experienta si practica noastra constanta, iar sustinerea noastra o veti avea pe tot parcursul dezvoltarii afacerii.

JuristAsist aduce solutiile potrivite dorintelor dumneavoastra, adaptate si personalizate. Fie ca este vorba despre infiintarea unei firme, unui PFA, unei asociatii sau altor entitati indrumarile noastre urmaresc eficentizarea raportului cost-timp.

Climb in business with us.

Infiintare firme, PFA, fundatii, asociatii sau alte entitati

Va sprijinim in actiuni care presupun infiintarea, suspendarea, schimbarea sediului, modificarea obiectului de activitate sau diverse alte actiuni aparute in cadrul unei firme.

Documente modificatoare

Oferim servicii complexe si complete prin care inlesnim actuaizarea sau rectificarea unor documente ale firmei, cu un efort minim din partea dumneavoastra.

Ai intrebari?

Ni le poti adresa foarte simplu, telefonic, pe Whatsapp sau pe email.
Ia legatura cu noi In modul cel mai potrivit pentru tine!