Contabilitate

TaxAsist ofera

servicii integrate de contabilitate

si

salarizare

, inclusiv

fonduri europene

,

consultanta fiscala

,

audit

si servicii conexe. Pachetele noastre de servicii sunt personalizate nevoilor fiecarui client si adaptate etapei de dezvoltare in care se afla.
Contacteaza-ne

Corola Inf Filiala Bucuresti SRL
Str. Frumusani, Nr 4
Sector 4, București
România

M +40 720.075.755
M +40 732.722.000
E contact@taxasist.ro
Wwww.taxasist.ro

Servicii de consultanta fiscala, contabilitate, audit

Incepand inca din 1994 serviciile noastre au venit in sprijinul clientilor si s-au adaptat noilor cerinte din partea acestora. Suportul acordat clientilor nostri in domenii dintre cele mai diverse: energie regenerabila, productie in domeniul prefabricatelor, agricultura, servicii IT, consultanta si comert, inclusiv comert electronic, telecomunicatii, inclusiv institutii de stat, dar si implementarea, expertize si audit pentru programe finantate din fonduri europene in agricultura, IT, infrastructura, dezvoltarea resurselor umane, recomanda echipa de profesionisti TaxAsist ca un partener de incredere pentru afacerea ta. Serviciile conexe de evaluare imobiliara si experienta practicienilor in insolventa vin sa completeze nevoile specifice ale clientilor nostri.

Respectul pentru munca noastra si efortul de pregatire continua, increderea pe care o aratam clientilor nostri, dar si faptul ca noi actionam numai in interesul lor fac din TaxAsist nu numai un prestator, ci un partener de drum spre dezvoltarea afacerii.

Servicii de audit si contabilitate adaptatenevoilor tale

Serviciile oferite de

contabilitate

si cele de

consultanta fiscala

,

audit

,

expertize contabile si evaluari

sunt completate de servicii privind salarizarea personalului, toate in contextul legislativ foarte dinamic si imprevizibil.

Deviza noastra este: Climb in business with us.

Acest site foloseste cookie-uri. Daca vrei sa afli mai multe, intra aici.
Daca esti impotriva folosirii lor, te rugam sa iesi din acest site.